Dames kledingzaak / online webshop


Na 5 jaar de winkel Vrouw te hebben gerund kwam een grotere uitdaging. Wij verhuisden met de winkel, kregen een compleet andere uitstraling. Daar moest uiteraard onze huisstijl ook in mee. Milou creëerde de complete huisstijl. Van website, tot tassen, tot cadeaubonnen, affiches. Alles klopt; de nieuwe stijl past bij de winkel, bij de klanten en bij ons. Tegenwoordig is je bedrijf online profileren minstens net zo belangrijk als wat er in de winkel zelf gebeurt. Klanten moeten op alle fronten geprikkeld worden. Milou is hier met vlag en wimpel voor geslaagd, ik ben nog elke dag blij met haar creaties. Met niemand kan ik beter samenwerken dan met Milou. We begrijpen elkaar zonder woorden. Wat haar onderscheidt? Het totaal pakket. Van fotografie tot ontwerp en bovenal haar advies en oog voor wie jij als bedrijf bent. Ze is creatief vooruitstrevend, perfectionistisch en een uitblinker in haar vak.

Hanneke Janssen

Comment